Van Dael kleurt EK oranje!

Oranje boven, oranje boven!! (of onder aan je voeten)

Oranje boven, oranje boven, of oranje onder aan je voeten! Deze periode kleurt Van Dael Schoenen oranje voor het EK 2021. Met unieke limited edition sneakers en bijpassende accessoires. Wij zijn er in elk geval klaar voor. Wil jij ons land supporten in vol ornaat, lees dan vooral verder.

Floris van Bommel en Cruyff, de twee merken die een limited edition sneaker speciaal hebben ontworpen voor het EK 2021. De perfecte opdracht  voor Floris van Bommel. Voor Floris kan het niet gek genoeg, en als hij iets bedenkt dan is de uitvoering altijd gewaagd maar perfect uitgevoerd! Deze sneaker is dan ook duidelijk een kampioensschoen en is voorzien van genoeg oranje, zelfs de noppen op de zool zijn oranje. Zoals hij zelf ook zegt: “Met de Floris van Bommel ‘Europees kampioen 2021’ sneaker aan je voeten is er maar één uitkomst mogelijk: we worden kampioen.” Dus waar wachten we nog op?

In vol ornaat ons land supporten tijdens het EK 2021

Cruyff komt met niet één maar met twee sneakers, in het zwart en wit. Allebei leuk afgewerkt met oranje details. Wij brengen ook het bijpassende trainingspak! Wees er snel bij want op=op. We kunnen zeggen dat Cruyff met deze lijn bij ons veel punten heeft gescoord.

Naast de speciaal ontwikkelde EK schoenen hebben we nog een aantal andere oranje schoenen in onze collectie. Ben je hier benieuwd naar? Neem dan een kijkje op onze oranje pagina. Wij kunnen niet wachten tot het EK gaat beginnen en staan in de winkel klaar om je te helpen. Als wij de oranje schoenen zien, krijgen wij super veel zin in het EK. Laat de oranje tompoucen maar komen en laat de leeuw maar los!

deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

LEES VERDER...

fdfa-shoppingdriedaagse-Arnhem
Winkel Arnhem

Shoppingdriedaagse FDFA

Shoppingdriedaagse Arnhem van 03 juni 2021 t/m 05 juni 2021 Arnhem staat bekend om de gezellige straatjes, unieke winkels en zorgvuldig gekozen items, veelal van Arnhemse bodem.

LEES VERDER...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, aanbiedingen en ontvang exclusieve kortingen!

×