Shoppingdriedaagse FDFA

Shoppingdriedaagse Arnhem van 03 juni 2021 t/m 05 juni 2021

Arnhem staat bekend om de gezellige straatjes, unieke winkels en zorgvuldig gekozen items, veelal van Arnhemse bodem. Om de opening van het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) 2021 te vieren, openen de Arnhemse ondernemers hun deuren voor de Shoppingdriedaagse. In diverse boetiekjes, winkels, cafés en restaurants kun je van 3 juni tot en met 5 juni terecht voor mode, design, mooie producten en heerlijk eten. Tijdens dit driedaagse evenement voorzien de Arnhemse ondernemers je van iets extra’s: van een goodiebag tot een speciaal gerecht, van gratis styling advies tot een speciaal FDFA-drankje.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Platform Binnenstad Arnhem, Citymarketing Arnhem, Citycentrum Arnhem en DOCKS (Modekwartier).

Shoppingdriedaagse // Modekwartier // Binnenstad

Klik hier voor meer info

Vind je het leuk om meer te lezen over ons?
Leer ons kennen op deze pagina of lees een van onze blogs.

deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

LEES VERDER...

fdfa-shoppingdriedaagse-Arnhem
Winkel Arnhem

Shoppingdriedaagse FDFA

Shoppingdriedaagse Arnhem van 03 juni 2021 t/m 05 juni 2021 Arnhem staat bekend om de gezellige straatjes, unieke winkels en zorgvuldig gekozen items, veelal van Arnhemse bodem.

LEES VERDER...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, aanbiedingen en ontvang exclusieve kortingen!

×